1404-09-24 14:01
144
0
96152
وزیر کشور:

دولت ۸۰ درصد هزینه ۶ هزار تاکسی برقی را پوشش می‌دهد

وزیر کشور گفت: ۶ هزار دستگاه تاکسی برقی به شبکه حمل و نقل شهری کشور اضافه خواهند شد مهم‌ترین بخش این برنامه، حمایت مالی بی‌سابقهٔ دولت از این طرح بزرگ ملی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، اسکندر مومنی امروز در یک نشست خبری جزئیات جدیدی از برنامه دولت برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اعلام کرد: بر اساس آن، ۶ هزار دستگاه تاکسی برقی به شبکه حمل و نقل شهری کشور اضافه خواهند شد مهم‌ترین بخش این برنامه، حمایت مالی بی‌سابقهٔ دولت از این طرح بزرگ ملی است.

وزیر کشور با تأکید بر عزم دولت برای توسعه حمل و نقل پاک، اعلام کرد: برای تسهیل خرید این خودروها و کاهش بار مالی بر دوش رانندگان، دولت مستقیماً ۸۰ درصد از هزینه خرید هر دستگاه تاکسی برقی را پرداخت خواهد کرد.

مومنی در تشریح منابع مالی این اقدام گفت: در سال ۱۴۰۴، دولت مجموعاً ۵۶ همت (هزار میلیارد تومان) اوراق مالی به مجموعه شهرداری‌ها اختصاص داد از این میزان، ۷۸ درصد (که بالغ بر تقریبی ۴۳٫۶۸ همت می‌شود) به صورت مستقیم به حوزه حمل و نقل و نوسازی زیرساخت‌های شهری مربوط است.

وزیر کشور با اشاره به تصویب اخیر کلیات بودجه سال ۱۴۰۵، خبر داد: سهم کمک‌های مستقیم و غیرمستقیم دولت به شهرداری‌ها در این بودجه نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است که این امر، پایداری مالی اجرای طرح ۶ هزار تاکسی برقی را تضمین می‌کند.

وی افزود: امیدواریم که این منابع اختصاص داده شده، به ویژه بخش اوراق که در حساب برخی از شهرداری‌ها موجود است، به نتیجه نهایی برسد تا ما در توسعه حمل و نقل عمومی گام محکمی برداریم و بتوانیم شاهد ورود این خودروهای پاک به خیابان‌های کشور باشیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.